Відомий український співак та колишній Чоловік Наді Дорофєєвої Володимир Дантес висміяв московського патріарха Кирила через його заяву під час проповіді в Архангельському соборі Кремля на Радоницю, дев'ятий день після Великодня.

Новиною із заявою патріарха Кирила Дантес поділився на своїй сторінці у соціальній мережі Instagram у розділі stories.
Нещодавно російський патріарх Кирил вирішив вигородити рф у повномасштабній війні, яку вона розв'язала в Україні 24 лютого цього року. Він заявив, що росія ні на кого не нападала за всю свою історію. При цьому додав, що вони лише "захищають свої межі".

Скрін з instagram Володимира Дантеса
Скрін з instagram Володимира Дантеса

"Ми ні з ким не хочемо воювати, росія ніколи ні на кого не нападала. Це дивовижно, коли велика і могутня країна ні на кого не нападала, вона лише захищала свої межі", - зазначив патріарх Кирил.

Така заява російського священнослужителя дуже насмішила Володимира Дантеса. Артист не стримався та вирішив прокоментувати сказане московським патріархом.

Володимир Дантес, фото: Instagram
Володимир Дантес, фото: Instagram

"Забув додати: "Вот тє крест", - іронічно додав Володимир Дантес.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Нагадаємо, Вова Дантес зізнався, чи залишилися у нього почуття до Наді Дорофєєвої після розставання: "Не потрібно зациклюватися"

Раніше портал Знай писав, Вова Остапчук радить Дантесу терміново підкотити до Анджеліни Джолі: "Я знаю, що вона вільна"

Також портал Знай повідомляв, колишній Наді Дорофєєвої Дантес перейшов на українську та закликав робити те саме: "Не докладав достатньо зусиль"