Український шоумен Олександр Педан відомий завдяки участі в таких проектах ,як "Інтуїція", "Хто зверху?", "Екси", "Педан - Притула Шоу" та інші.

Зараз чоловік заявив, що в ході війни проти російської федерації прийняв дуже важливе рішення - вчити історію України. Він пояснив своє рішення тим, що вчитися ніколи не пізно, тим більше, якщо це стосується твоєї країни.

Педан з донькою, фото з Instagram
Педан з донькою, фото з Instagram

"Каюся, історію вчив ще в шкільні роки і трохи в університеті. І глибокого розуміння деяких історичних процесів не маю, а хотів би! Потім зрозумів, що для того, щоб нести правильні меседжі навіть для зарубіжних колег, знайомих. Адже там дуже часто до кінця не розуміють, що ми окрема держава, незалежна від Росії, і ніколи не були їх придатком - ні морально, ні територіально, ні мовою, ні національності...", - заявляє Олександр Педан.

Олександр Педан. Фото: Instagram
Олександр Педан. Фото: Instagram

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Потім він зазначив, що для цього дуже важливо вивчити всі історичні події, що відбувалися з Україною. Бо без таких знань - немає майбутнього. І щоб досягти будь-яких знань, Олександр Педан почав з книги під назвою "Нарис історії України" Ярослава Грицака. Примітно те, що вона тричі змінювалася за час свого існування.

Нагадаємо, як українцям впоратися з тривожністю без Віталія Кіма та Олексія Арестовича: топ-5 порад психолога Каті Гурської

Як повідомляв "Знай.ua", невістка соліста Pink Floyd виявилася українкою з бабусею з Харкова: "Не потрібно більше"

Знай.ua писав, колега Притули Педан показав кота з Бучі, який вкрав увагу на тлі розбитої техніки: "В цьому світі..."