Популярна українська співачка і блогерка Анна Тринчер, яка знайома аудиторії завдяки ролі в серіалі "Школа", регулярно розміщує нові публікації для армії шанувальників і дуже активно розвиває свій аккаунт в соцмережі Instagram, де за нею стежить понад 1,8 мільйона осіб.

Анна Трінчер завжди була досить відвертою зі своїми шанувальниками і показувала все життя "навиворіт", не упускаючи найменшої подробиці. І цього разу вона не посоромилася поділитися своїм болем, який викликали критичні дні.

Артистка поскаржилася рідній бабусі на спазми і та запропонувала їй дієві ліки, від яких Трінчер відмовилася. Вони навіть трохи посварилися через розбіжності у виборі таблеток.

Скріншот з Insta Stories, Анна Трінчер
Скріншот з Insta Stories, Анна Трінчер

Також співачка поділилася, що у неї були великі плани на цей день, але критичні дні внесли свої зміни і тепер вона змушена все відмінити. Поруч був її наречений, який підтримав її у важку хвилину і заобнімав мало не до хрускоту кісток, заваливши на спину і зацілувавши. Трінчер назвала Волошиного своїми "ліками".

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

"Мій "Таміпул", - написала Трінчер, маючи на увазі спеціальний препарат, який полегшує неприємний біль у критичні дні.

Нагадаємо, наречений Анни Трінчер не підтримав її у важливий день - ніякі вмовляння не рятували: "Головне - посваритися перед..."

Як повідомляв Знай.uа, Анну Трінчер розгнівала українська співачка, яка готується до дуету з Філіпом Кіркоровим в росії: "Це занадто огидно"

Також портал Знай.uа писав, що Анна Трінчер вразила зворушливими кадрами з українським захисником: "Повертайся живим"