Популярна українська виконавиця Яна Шемаєва, професійно відома як Jerry Heil показала "секретні" кадри з підготовки групи Kalush Orchestra, яка представляє Україну на Євробачення-2022. Як готуються музиканти співачка показала в сторіс на своїй сторінці в соцмережі instagram.

Jerry Heil вирішила відкрити завісу і показати шанувальникам, як проходять репетиції групи Kalush Orchestra, яка представляє Україну на головному пісенному конкурсі Євпропи в цьому році.

Kalush Orchestra. Фото: скрін youtube
Kalush Orchestra. Фото: скрін youtube

Так, співачка опублікувала два ролики, на якому один з учасників колективу відпрацьовує рухи під пісню "Stefania", адже на Євробаченні важливо не тільки якісно заспівати, а й влаштувати справжнє шоу.

"Скоро півфінал", - підписала ролик співачка.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Нагадаємо, що 30 квітня відбулася перша репетиція музикантів на сцені PalaOlimpico, де і буде проходити конкурс. Варто відзначити, що два півфінали конкурсу відбудуться 10 і 12 травня, і транслюватимуться на каналі UA:Культура. Фінал конкурсу відбудеться 14 травня, і ймовірно його покажуть в рамках телемарафону "Єдині новини".

Раніше Знай писав, Віталій Козловський потужно підтримав українських захисників на передовій, навіть Сумська зворушилася: "Даруєш радість".

Також ми повідомляли, Степан Казанін з "Квартал 95" показав героїв, які забезпечують українським захисникам надійний тил: "Це не межа".

Нагадаємо, Микита Добринін "завив" від несправедливості до блогерів, які займаються добрими справами: "Винна пандемія ненависті".