Молода дружина відомого телеведучого українських шоу "Співають всі!" і "Маска" на телеканалі "Україна" Володимира Остапчука має чималеньку аудиторію в соцмережі і частенько розповідає фанатам про особисте життя, присвячуючи їх в цікаві подробиці. На Христину Горняк в Instagram підписано понад 100 тисяч осіб.

Цього разу, гуляючи милими вуличками Ужгорода, куди Христина Горняк вирушила для безпеки, вона розповіла, що останнім часом рідко дозволяє собі насолодитися такими простими прогулянками. Дівчина також поділилася, що відчуває сильну слабкість і її не покидає почуття, немов з неї "витягнули всю душу". Дружина Остапчука зізналася, що на неї дуже впливають події, що відбуваються в Україні, як фізично, так і морально.

"Кароче кажучи, я теж, знаєте, не залізна", - сказала Христина Горняк.

Як тільки дівчина почала записувати відеоролики зі своїми роздумами, вона відразу вибачилася за невиразну дикцію. Христина знімала себе майже відразу після візиту до стоматолога і її губа була заморожена через анестезію.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру
Показати ще

Нагадаємо, дружина Вови Остапчука похвалилася новою патріотичною футболкою, не забувши оголити стрункі ніжки: "Повинна це показати"

Як повідомляв Знай.uа, Володимир Остапчук в одному відео показав наскільки сильна і прекрасна нація українців: "Любов переможе"

Також портал Знай.uа писав, що українці знайшли схожість між Христиною Гірник і Анджеліною Джолі - Вова Остапчук щасливчик: "Була б не проти..."