Відома українська телеведуча Маша Єфросиніна розповіла, як змінилося ставлення росіян до війни в Україні. В ефірі телемарафону вона заявила, що деякі починають "прокидатися" і висловлюватися проти війни.

Маша Єфросиніна заявила, що якщо в перші тижні війни багато росіян намагалися зберегти якийсь нейтралітет "ні вашим, ні нашим" щодо війни в Україні, то зараз настрій змінився і деякі прямо протестують проти війни і геноциду. У приклад вона навела російську актрису Тетяну Лазареву.

Маша Єфросиніна, фото з Instagram
Маша Єфросиніна, фото з Instagram

"Я була дуже зворушена. Тетяна Лазарєва звернулася з таким болем у голосі, що я ніколи взагалі не чула. В очах видно, що вона стоїть перед нами на колінах", - поділилася Єфросиніна.

Телеведуча зазначила, що в той же час залишаються і ті, хто підтримує російську агресію, наприклад Микола Басков і "дядько з Любе". Єфросиніна зазначила, що в Росії почався "тотальний ср*ч" між тими хто підтримує Кремль і критикує.

Популярні новини зараз
За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

"Початок нової якоїсь історії під назвою запасаємося попкорном і подивимося, як вони себе замочать", - додала телеведуча.

Раніше портал Знай писав, Микита Добринін "завив" від несправедливості до блогерів, які займаються добрими справами: "Винна пандемія ненависті".

Також ми повідомляли, Віталій Козловський потужно підтримав українських захисників на передовій, навіть Сумська зворушилася: "Даруєш радість".

Нагадаємо, зірка "Холостяка" Даша Квіткова нагадала, чому "хороших" росіян, які загрожують дітям, не існує: "Буде мстити".