Знаменитий ведучий популярних українських шоу "Співають всі!" і "Маска" на телеканалі "Україна" Володимир Остапчук показав наскільки смішна російська "армія" на тлі українських захисників. Кумедним роликом він поділився на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Ще в перші тижні російського вторгнення стало зрозуміло, що російської армії не існує як такої, якщо порівнювати їх з професіоналізмом і стійкістю ЗСУ. Росіяни показали, що вміють воювати тільки проти житлових будинків і мирних, беззахисних українців.

Володимир Остапчук. Фото: скрін youtube
Володимир Остапчук. Фото: скрін youtube

Так, Володимир Остапчук поділився кумедним відео, яке показує різницю між арміями світу і російськими окупантами. На ролику ЗСУ і кілька інших армій світу показують, як ведуть мінометний вогонь, у всіх виходять епічні і вдалі постріли. В кінці показали "армію" рф. Боєць вставляє снаряд в гранатомет, а той трохи підлітає в повітря і падає поруч.

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Користувачі мережі відзначили, що ролик смішний, але дуже правдивий.

"Ну так і є ДО РЕЧІ. Голодранці", - написали в коментарях.

Коментар. Фото: скріншот instagram
Коментар. Фото: скріншот instagram

Раніше Знай писав, Юрій Великий з "Квартал 95" в образі Віталія Кличка запросив Анджеліну Джолі до Києва: "Створені один для одного".

Також наш портал повідомляв, Злату Огневич знову тероризує той переслідувач, якого в січні затримала поліція: побажав гарного дня, а після обізвав дурепою.

Крім того, наш портал повідомляв, Настя Каменських показала Україні "останні" слова з Херсона: "Чому про нас мовчать?"