Український співак Володимир Дантес на своїй сторінці в соціальній мережі instagram відповів міністру закордонних справ Росії Сергію Лаврову, який напередодні образив весь єврейський народ, порівнявши їх з нацистами.

Напередодні Росія потрапила в черговий скандал через висловлювання їх глави МЗС Сергія Лаврова. Він провів паралель між єврейським народом, який пережив Голокост, і нацистами. Перекручувати історію і факти Кремлю не в новинку, але така заява поставила на вуха весь цивілізований світ.

Володимир Дантес, фото з instagram
Володимир Дантес, фото з instagram

Так, навіть Володимир Дантес, який має єврейське коріння не втримався і дав потужну відповідь черговому роті Кремля.

Скрін instagram
Скрін instagram

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

"Ахах, якщо правильно пам'ятаю. Шалом, пес смердячий", - написав Володимир Дантес.

Нагадаємо, що днями раніше Володимир Дантес презентував нову пісню, яку він написав українською мовою. Він зізнався, що раніше уникав текстів українською, так як їх було йому складно писати. Зараз же артист зрозумів, що просто погано старався.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Злату Огневич знову тероризує той переслідувач, якого в січні затримала поліція: побажав гарного дня, а після обізвав дурепою.

Також наш портал інформував, Тіна Канделакі і Рогозін бурхливо відреагували на візит Анджеліни Джолі в Україну: одну нудить, а другий кличе в Донецьк на "пиво і горілку".

Крім того, наш портал повідомляв, що телеведуча Олена-Христина Лебідь підказала, як уберегтися від квартирних аферистів у воєнний час: більше пильності і здорового глузду.