Відомий український виконавець Олексій Потапенко показав на своїй сторінці в соцмережі instagram найкрасивішу жінку у світі, яка його надихає.

Олексій Потапенко показав найкрасивішу жінку у світі, якою він захоплюється. Їй виявилася його дружина співачка Настя Каменських. Виконавець дуже зворушливими словами привітав свою дружину з 35-річчям.

Олексій Потапенко. Фото: скрін youtube
Олексій Потапенко. Фото: скрін youtube

"Моя красива жінка в усьому світі! Я люблю тебе, я обожнюю тебе, я співаю тебе! Я так пишаюся тобою, твоєю силою і неймовірною красою! Ти як Україна, можеш все! Ти для мене не просто діамантовий витвір мистецтва, ти моя мрія, мій партер, моя підтримка, мій друг, моя пісня!",- написав Потап.

Потап зазначив, що в останні два місяці Каменських стала для всіх рупором українського народу і ангелом миру.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

"У ці складні часи для нас всіх ти стала символом нашої країни на міжнародній сцені, стала ангелом миру, що несе прапор свободи, рупором народу і я став ще більше тобою пишатися! Здається, що для тебе можливо все, тому що все, що ти робиш, у всьому в чому ти береш участь, ти прикрашаєш своєю красою і талантом!",- додав співак.

Раніше Знай писав, Катя Осадча розкрила п'ять правил, які потрібно знати кожному українцю за кордоном: це врятує ваше життя.

Також наш портал повідомляв, Дантес висміяв Московського патріарха Кирила за спробу вигородити Росію у війні: "Ось тобі хрест".

Крім того, ми писали, дружина Вови Остапчука розповіла про неприємне відчуття, немов з неї витягнули всю душу: "Я теж не залізна".