Легендарна барбадоська співачка, актриса, музичний продюсер, модний дизайнер і філантроп, який в юності переїхав до США Ріанна, поділилася несподіваним постом у соцмережі. Вона показала свою мармурову статую в Метрополітен-музеї.

Відповідний пост Ріанна розмістила на своїй сторінці в Instagram.

"закрий мене в мармурі! що більш позолочене, ніж це? Смішний! Дякую@metmuseumі@voguemagazineза цю історичну данину! у вас все погано для цього!", - підписала вВідеоролик знаменита співачка.

Ріанна
Ріанна

Варто відзначити, що такий поворот подій виявився досить несподіваним. Статуя вагітної Ріанни знаходиться близько досить старих скульптур, які присвячені стародавньому Риму.

Популярні новини зараз
Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп
Показати ще

Численна аудиторія, яка підписана на сторінку зірки, не змогла пройти повз і почала писати свої відгуки під відеороликом Ріанни.

Ріанна
Ріанна

"у тренді була тема "де Ріанна?" ки", "Ух ти яка богиня!!!!!!!!!!", "що правління Ріанни просто не здається", "навіть не був присутній ,але все одно справив враження! Це так круто", "підтягнувся під кайфом без необхідності підтягуватися! В МЕТ?! Це спадщина!", "Знаєш що!!! ЕПІЧНЕ БУ!!!", "вау, ти просто продовжуєш перевершувати себе!!!!!! яка!!!!! йди геть", - пишуть відгуки захоплені користувачі соціальної мережі.

Коментарі на пост Ріанни
Коментарі на пост Ріанни

Коментарі на пост Ріанни
Коментарі на пост Ріанни

Коментарі на пост Ріанни
Коментарі на пост Ріанни

Нагадаємо, що чоловіка Ріанни засікли на таємних листуваннях з багатодітною мамою.

Також портал "Знай" писав, що вагітна Ріанна в зухвалому вбранні показала Відверті кадри.