Популярний Білоруський і український телеведучий Діма Танкович показав страшний сон всіх російських окупантів-захисників української землі, серед яких і добровольці з інших країн. Фото він опублікував на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.
Дмитро Танкович поділився на своїй сторінці новим знімком бійців, які захищають Україну від російських загарбників. Вони стали кругом, схиливши голови над телефоном і зробили ефектне групове фото. Серед бійців є і добровольці з інших країн - Білорусі.

Діма Танкович
Діма Танкович

"Ти - російський десантник, який заснув в українських степах. І раптом, Доброго ранку! Ми з України!",- підписав знімок телеведучий.

Користувачі Мережі пожартували, що таке фото це справжній страшний сон для російських загарбників і тепер вони від страху навряд чи зімкнуть очі.
"Тепер вони очей не зімкнуть, цей пост їх страшний сон", - написали в коментарях під фото користувачі мережі.

Коментар. Фото: скріншот instagram
Коментар. Фото: скріншот instagram

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, зірка "Дизель шоу" Вікторія Булітко порівняла ставлення росіян і українців до благ цивілізації: "Трохи відсталенько тут у вас".

Також наш портал інформував, знамениту співачку Злату Огневич знову тероризує той переслідувач, якого в січні затримала поліція: побажав гарного дня, а після обізвав дурепою.

Популярні новини зараз
Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет" Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти
Показати ще

Крім того, наш портал повідомляв, Діма Комаров зі "Світу навиворіт", побачивши звірства окупантів у Харкові, різко осадив мовчазних росіян і їх владу:"Немає виправдання".