Минуло вже близько півроку з того моменту, як на екранах закінчився показ другого сезону романтичного шоу "Холостячка" з виконавицею Златою Огнєвіч в головній ролі.

Тоді ж ми і дізналися, що переможцем проекту став Андрій Задворний, який все ж не зумів побудувати спільне життя з красунею. Їхні життєві шляхи розійшлися, але зараз це вже нічого не означає. Вони продовжують жити далі. Злата виступає в Європі і США, на благодійних концертах, заробляючи гроші на допомогу біженцям і воїнам ЗСУ, які героїчно захищають наші землі від російських військових.

Злата Огневич, фото з Instagram
Злата Огневич, фото з Instagram

А ось Андрій Задворний вирішив в черговий раз нагадати, кого з себе представляє якийсь Олег Тіньков - бізнесмен і власник однойменного банку, який зовсім недавно написав" надихаючий " пост для українців і росіян, попрощавшись з країною після продажу своєї частки в компанії.

"Я вважаю, що путін ще нехай 33 терміни, поки він не помре. І більше того, я вважаю, що путіна потрібно зробити імператором. Тому що, в цій країні ніяка демократія ніколи не приживеться", - заявляв якось Тіньков в інтерв'ю Юрію Дудю.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Андрій Задворний, фото з Instagram
Андрій Задворний, фото з Instagram

А Андрій просто запропонував переглянути це відео тим, хто за останні кілька днів пересилав його "надихаючий" пост на свої сторінки. Ця людина стала жертвою монстра, якого сам виростив, за словами Задворного. Йому його не шкода.

Нагадаємо, Злату Огнєвіч знову тероризує той переслідувач, якого в січні затримала поліція: побажав гарного дня, а після обізвав дурепою

Як повідомляв "Знай.ua", Злата Огнєвіч зізналася, що планує підкорити відразу після закінчення війни: Андрію Задворному таке і не снилося

Знай.ua писав, улюбленець Ксенії Мішиної показав, яким можна зробити новий сезон "Холостячки": "Буде крута боротьба"