Відома українська співачка MamaRika випустила нову пісню, яку присвятила своєму маленькому синочку, якому ще немає і року.

На своїй сторінці в соцмережі Instagram знаменитість зізналася, що нова пісня "Сину" - крик душі кожної української матері, яка відчайдушно захищає найдорожчих. Ця пісня про надзвичайно сильну материнську любов, яка не зрівняється з жодною іншою.

Скрін зі сторінки MamaRika
Скрін зі сторінки MamaRika

"Українська жінка зараз - це символ сили та любові у всьому світі! Кожна з нас подолала страшний та важкий шлях, щоб врятувати свою дитину.Я ніколи не забуду те, як пригортала свого сина Давіда до грудей, коли над нашим будинком пролітали ракети. В той момент ти готовий віддати своє життя, стати під кулі, лиш би твій найдорожчий скарб жив і більше ніколи не бачив війни", - зізналася артистка.

MamaRika понад усе мріє про перемогу України аби дати своєму синові світле майбутнє у мирній та процвітаючій країні.

Популярні новини зараз
Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося Фанати засудили Могилевську за заохочення доньки: "Не зробили висновків..." ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити
Показати ще

"Ми просто повинні зупинити ворога і дати нашим діткам світле, мирне майбутнє, щоб більше ніколи не бачити страху в їхніх очах!🙏 Дуже сподіваюся що ця особлива робота достукається до ваших сердець, і додасть хоч трохи сил у цей важкий час…", - підсумувала MamaRika.

Нагадаємо, Лілія Ребрик розплакалася, згадуючи сльози через розлуку з чоловіком: "Син росте без нього"

Раніше Знай писав, чоловік MamaRika зробив сюрприз коханій в день народження: "Приїду за тобою"

Також Знай повідомляв, MamaRika розкрила таємницю виховання місячного малюка в умовах війни: "Кухня, підгузки"