Відома українська хореограф і танцівницьа Ілона Гвоздьова, яка стала переможницею шоу "Танці з зірками-2018", показала кілька деталей її проведення часу в Італії, куди вона втекла після початку повномасштабного російського вторгнення на територію України.

Якось ми писали про те, що Ілона стала частиною невеликого скандалу в лікарні. Адже якось її молодшому синові Домініку знадобилася медична допомога - у нього виявили бронхіт. Малюка госпіталізували, але карета швидкої допомоги прибула тільки через півтори години, а потім танцівниці і зовсім натякнули на хабар.

Ілона Гвоздьова, фото: Instagram
Ілона Гвоздьова, фото: Instagram

Зараз вона знову опинилася в неприємній ситуації, подробиць про яку Ілона Гвоздьова ще не надала. Проте, вже зараз відомо, що це сталося в дитячій педіатрії.

"Добрий ранок. Коли прийду в себе, розповім вам про наш випадок в дитячій педіатрії в Італії. А поки що так...", - пише Ілона в декількох Stories.

Можна побачити, що танцівниця відобразила на знімку лікарські препарати. А друга публікація містить відео, на якому видно її тремтячі руки.

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Ілона Гвоздьова, скріншот: Instagram Stories
Ілона Гвоздьова, скріншот: Instagram Stories

Ілона Гвоздьова, скріншот: Instagram Stories
Ілона Гвоздьова, скріншот: Instagram Stories

Якщо вивчити те, що написано, можна зрозуміти, що там показані кухонна сіль (хлорид натрію) і Budexan, Budesonide - препарат, що використовується при бронхіальній астмі та ін.

Нагадаємо, Ілона Гвоздьова з "Танців з зірками" засудила Анну за дует з Кіркоровим: "За гроші можна і душу продати"

Як повідомляв "Знай.ua", Усик, Гвоздьова, Кондратюк: кому зі знаменитостей окупанти розбомбили будинки

Знай.ua писав, сина легенди "Танців з зірками" Ілони Гвоздьової не захотіли лікувати без грошей: швидка їхала півтори години