Відомий український виконавець Дмитро Монатік висміяв рівень життя більшості громадян Росії, де в мирний час гірше, ніж у воюючій Україні. Про це він пожартував на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Ні для кого не секрет, що рівень життя більшості росіян набагато нижче, ніж українців. Це доводять вони ж самі, дивуючись тому, що в Україні в будинках є туалети, а в селах асфальт і освітлення.

Монатік, скріншот: YouTube
Монатік, скріншот: YouTube

Так, Дмитро Монатік опублікував скріншот невеликої "перепалки", яка сталася в мережі. Один користувач здивувався, що всі ЗМІ говорять про війну в Україні, а тим часом там працюють кафе, а також приїжджають зірки. Відповідь не змусила себе чекати і була дуже влучною.

"Війна, ага, кав'ярні працюють, зірки приїжджають", - написали в мережі.

Популярні новини зараз
Росія готується до масштабного наступу: коли чекати нової атаки Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

"У нас просто навіть під час війни умови життя кращі, ніж в Росії в мирний час", - тут же відповіли на коментар.

Скрін instagram
Скрін instagram

До слова, те що більша частина населення жебраки доводить і факт мародерства в Україні. Окупанти беруть не тільки цінності, які можна продати, а й посуд, а також елементи меблів і навіть одяг.

Раніше інформаційний портал Знай писав, Катя Репяхова показала, як заспокоює примхливого сина від Віктора Павлика: достатньо однієї пісні.

Також наш портал повідомляв, дочка Юрія Ткача виступила на благодійному концерті на підтримку України, не забувши прихопити на сцену жовто-синій прапор.

Крім того, ми писали, Jerry Heil показала "секретні" кадри підготовки Kalush Orchestra до виступу на Євробачення-2022: "Скоро півфінал".