27 листопада щорічно відзначається день пам'яті жертв Голодомору, минулого року не обійшлося без великого скандалу, головним героєм якого став відомий блогер Олександр Заліско.
Цього ж дня він вирішив відсвяткувати зі своїми друзями та ведучим Володимиром Остапчуком День Народження у Львівському будинку вчених, у стилі БДСМ. Згодом стало відомо, що через нерви після "голодної туси" помер 75-річний директор цього закладу, Роман Славітич.

Олександр Заліско, фото: Instagram
Олександр Заліско, фото: Instagram

А зараз Заліско несподівано з'явився в Stories після тривалої "пропажі" і поговорив на тему війни.

"Всім привіт, Слава Україні. Пропав трохи з Stories. Розумію, що як блогер повинен тут бути постійно, тому що - це моя робота і намагаюся бути постійно останні два дні. Нелегко я переживаю всі ці моменти. Іноді часом навіть не знаю, що доречно показувати в Stories, а що недоречно. Іноді навіть і не хочеться... тому що, усвідомлення всього цього таке... але нічого. Ми точно вистоїмо, ми точно переможемо", - каже Олександр.

При цьому, він жодного разу не згадав слово "війна".

Популярні новини зараз
Для пенсіонерів буде більше грошей у квітні Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

А потім він показав збір коштів на каски для військовослужбовців.

Олександр Заліско, скріншот: Instagram Stories
Олександр Заліско, скріншот: Instagram Stories

Нагадаємо, помер директор Будинку вчених, де пройшла "голодна туса" з Заліско та Остапчуком

Як повідомляв "Знай.ua", головний винуватець "голодної туси" Заліско вибачився слідом за Остапчуком: "Що бабло животворяще робить"

Знай.ua писав, Володимир Остапчук показав, як його втішила дружина після "невдалої" вечірки в день пам'яті: "Ми можемо все"