Український теле- і радіоведучий, колишній головний редактор чоловічого журналу XXL і герой романтичного шоу "Холостяк" Микита Добринін часто радує шанувальників новинами зі свого життя молодого батька і люблячого чоловіка в соцмережі Instagram, де за ним стежить 1,3 мільйона чоловік.

Микита Добринін розмістив великий і відвертий пост на тему ненависті до людей, які "дозволяють" собі під час війни посміхатися, займатися своїми справами і просто жити. З великою хвилею хейта зіткнулися саме блогери, які мають великий вплив в соцмережах і нібито зобов'язані показувати "правильний приклад".

Скріншот з Instagram, Микита Добринін
Скріншот з Instagram, Микита Добринін

Телеведучий розповів історію своєї знайомої блогерки, яка піддалася справжньому цькуванню через те, що розмістила рекламу на своєму акаунті. Хтось вважав її дії аморальними і непристойними.

Добринін заявив, що блогери беруться за рекламу не тільки з особистої вигоди, таким чином вони ще й допомагають бізнесу, та й в цілому підтримують економіку в країні. Багато з публічних особистостей ще й займаються збором грошей для ЗСУ і постраждалих. Чоловіка обурили хейтери, які дозволяють собі переходити на образи і просто гнобити блогерів.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

"Негативні емоції можна і необхідно направляти. Та навіщо руйнувати себе і гарні цілі інших?Люди навколо потребують нашої допомоги. Ви самі бачите, як блогери збирають мільйони і допомагають армії. Зараз як ніколи.Тому краще інакше витрачати час на злість і засудження. Не руйнувати, а допомагати 💛💙", - написав Добринін.

Коментарі - instagram.com/nikitadobrynin/
Коментарі - instagram.com/nikitadobrynin/

Коментарі - instagram.com/nikitadobrynin/
Коментарі - instagram.com/nikitadobrynin/

Нагадаємо, Микита Добринін подарував синові іграшкову версію "Мрії", не забувши про те, як окупанти зруйнували справжній літак: "Назавжди"

Як повідомляв Знай.uа, Даша Квіткова відчинила сорочку і розповіла про фігуру своєї мрії: "Ще багато працювати"

Також портал Знай.uа писав, що Микита Добринін, який з перших днів війни записався в ТРО, спробував повернутися до звичайного життя: "Дайте емоцій"