Нещодавно стало відомо, що актор Дмитро Ступка та стилістка та блогерка Поліна Логунова більше не пара.

У інтерв'ю програмі "Зірковий шлях" український актор вперше прокоментував розлучення з Логуновою. Виявилося, що саме Поліна стала ініціаторкою їхнього розриву. Крапку у стосунках красуня вирішила поставити 31 грудня.

Дмитро Ступка, instagram.com/stupka777
Дмитро Ступка, instagram.com/stupka777

"Поліна знайшла собі американця і ми розійшлися. Сказала: "Діма, я тебе більше не кохаю", - сказав Дмитро Ступка.

Як зазначив актор він радий, що його колишня дружина знайшла своє щастя, оскільки вона отримає тепер те, що хотіла.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

"У неї там є чоловік-американець. Вони хочуть одружитися. Я нічого не маю проти. Це її життя. Її вибір. Вона щось хоче те, чого я, наприклад, не можу їй дати зараз. А та людина їй може вже дати зараз. Вона зробила такий вибір. Їй так комфортніше, вона його кохає. Вони там, може, закохалися з першого погляду", - прокоментував Ступка.

Дмитро Ступка, фото: Instagram
Дмитро Ступка, фото: Instagram

Дмитро Ступка зазначив, що здогадувався, що у Поліни Логунової хтось з'явився, однак коли він їй освідчився, то у нього не було жодних сердечних переживань.

"У мене навіть нічого не йокає в серці. Я єдине, що сумую за Богданкою. Поліна не проти, щоб донька до мене приїздила і сиділа у мене хоч по пів року", - сказав Дмитро.

Варто зазначити, що наразі подружжя перебуває в офіційному шлюбі, і розлучитися в Америці вони не можуть, бо у них є малолітня спільна дитина.

Нагадаємо, онук Богдана Ступки Дмитро, який втік до США, нагадав, що він теж українець: "Допомагаєте чи ні"

Раніше Знай писав, Поліна Логунова розповіла, чому розлучилася з Дмитром Ступкою: "Знайшла багатше"

Також Знай повідомляв, онук Богдана Ступки Дмитро показав, як любить Україну з США