30 квітня 2022 року голлівудська акторка, що зіграла Лару Крофт, Анджеліна Джолі відвідала український Львів, наласувалась круасанами з капучіно і поспілкувалася з переселенцями.

Візит колишньої Бреда Пітта обріс багатьма жартів і мемами, круасан, який недоїла Джолі виставили на продаж за 1 мільйон гривень, а росіяни щиро зненавиділи акторку.

Анджеліна Джолі у Львові, фото з соцмереж
Анджеліна Джолі у Львові, фото з соцмереж

Сама Анджеліна в своїх соцмережах не анонсувала візит і нічого не публікувала під час нього, так як приїзд до України був її особистою ініціативою, а не якоюсь акцією ООН або ще чимось офіційним.

Через майже тиждень мовчання Джолі опублікувала несамовитий пост - розповідь про дівчинку, яка у Львові гралася з уламком російської бомби, не підозрюючи що це.

Популярні новини зараз
Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

"Коли я була у Львові кілька днів тому, мені показали "особливий камінь", знайдений маленькою дівчинкою. Дівчинка, яка його знайшла, не знала, що камінь, з яким вона грала, насправді був уламком бомби. Камінь лежить в долоні, він нерівний і важчий, ніж можна було б очікувати. Його блиск і незвичайність, мабуть, привернули увагу дитини...

Публікація Анджеліни Джолі
Публікація Анджеліни Джолі

...Коли вибухає бомба або снаряд, гострі уламки важкого металу вгризаються в тіла тих, хто знаходиться поблизу точки попадання. У багатьох дітей, постраждалих під час вибуху на вокзалі в Краматорську, з якими я познайомилася, нещодавно були видалені уламки - важкий і болючий процес. Уламки, розташовані поблизу життєво важливих органів, було занадто небезпечно видаляти, і вони залишилися всередині тіла деяких дітей",- написала акторка.

Нагадаємо, що журналісти знайшли хлопчика, який не побачив Анджеліну Джолі у Львові і став мемом.

Раніше ми повідомляли, що вибрала Анджеліна Джолі у "Львівських круасанах": співробітники закладу "злили" переваги Лари Крофт.