Молода дружина Народного артиста України Віктора Павліка концертна директорка та блогерка Катя Репяхова поділилася зворушливими кадрами спілкування сина та батька, які довий час перебувають у розлуці.

Зворушливий відеоролик Репяхова розмістила на своїй сторінці у соціальній мережі Instagram.

На опублікованих кадрах можна побачити, як Віктор Павлік по відеозв'язку спілкується зі своїм маленьким синочком Михайлом. Артист не може стримати емоцій, адже вже довго не бачив синочка через повномасштабну війну в Україні.

Скрін з instagram Каті Репяхової
Скрін з instagram Каті Репяхової

"Синку, мій коханий Мішенька. Мішенька, синулька мій. Таточко постійно про тебе думає", - зворушливо звернувся до свого маленького сина Віктор Павлік.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Віктор Павлік дуже сумує за своєю родиною, адже через війну вони виїхали закордон аби бути у більш безпечному місці. У розлуці артист навіть присвятив їм зворушливого вірша, який Катя Репяхова опублікувала під кадрами спілкування Павліка з сином.

Скрін з instagram Каті Репяхової
Скрін з instagram Каті Репяхової

"Маленький ти синку, аби зрозуміти, чому в наше місто поцілив "фугас". І як тебе з мамою зміг відпустити в далекі краї на невизначний час...", - пише у вірші Павлік.

Цей пост дружини ще дуже розчулив Народного артиста, так що він не стримався і прокоментував його: "Це фсьо ❤️❤️❤️".

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Нагадаємо, Катя Репяхова поскаржилася, що не справляється з сином без Віктора Павліка: "З ним неможливо"

Раніше Знай писав, Катя Репяхова показала, як заспокоює примхливого сина від Віктора Павліка: достатньо однієї пісні

Також Знай повідомляв, Катя Репяхова усамітнилася в кущах і показала, як знімає напругу: "Стало легше"