Молода дружина відомого українського музиканта Віктора Павліка Катерина Репяхова, яка в червні стала мамою хлопчика Михайла, є активною користувачкою соцмережі Instagram і всіляко розвиває свій аккаунт. За дівчиною стежить близько 160 тисяч чоловік.

Катерина Репяхова в Insta Stories поділилася власним методом, як вона заспокоює маленького Михайла, якому зовсім скоро виповниться рік.

Катя Репяхова з сином, фото з Instagram
Катя Репяхова з сином, фото з Instagram

Раніше молода мама скаржилася, що її син останнім часом досить сильно вередує, плаче і не дає їй зайнятися особистими справами. Можливо, на його настрій впливає зростання зубів, які якраз прорізаються в такому віці, або інший клімат, адже як відомо, зараз вони знаходяться в сонячному Ізраїлі, в гостях у рідної сестри Репяховой. І ось, дівчина знайшла ті самі "ліки", і поспішила поділитися ними з шанувальниками.

Репяховій достатньо включити Михайлу пісню його батька, Віктора Павліка, і він відразу заспокоюється. З великого репертуару артиста вона обрала "Синьоокі солов'ї" 2002 року. Відеоролик з сином, який заворожено слухає мелодію, Катерина записала в дорозі, сидячи в машині.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

"Плакав мусятко. Включили тата і заспокоївся", - написала Репяхова.

Нагадаємо, Катя Репяхова усамітнилася в кущах і показала, як знімає напругу: "Стало легше"

Як повідомляв Знай.uа, Катя Репяхова поділилася, як змінилося її життя далеко від України і Віктора Павліка: навчається, займається спортом

Також портал Знай.uа писав, що Катя Репяхова зізналася, чим займається вночі, поки син Віктора Павліка спить: "Можна було б подумати..."