Дружина відомого українського телеведучого Володимира Остапчука Христина поділилася з шанувальниками новою публікацією.

Вона зазначила, що зараз у неї телефон завжди заряджений. І більше того - він завжди знаходиться у неї в руках, так як все життя зараз проходить виключно в ньому. В Україні вже більше двох місяців триває війна проти російської федерації. І з самого початку мільйони громадян щодня і щогодини запитували один у одного-як вони і чи все добре.

Христина Горняк. Фото: Instagram
Христина Горняк. Фото: Instagram

"Тому що там все життя: ✅ зв'язок з рідними! ✅ новини! ✅ чати допомоги! ✅ Instagram (в інформаційних цілях)! ✅ нотатки! І навіть страшно, коли в одному з цих пунктів тиша. Тому я завжди на контролі і на зв'язку. У вас так само? Хоча чесно кажучи, телефон мене трошки вже дістав, а після перемоги, мабуть зроблю паузу!", - написала Христина в публікації.

Христина Горняк, фото: Instagram
Христина Горняк, фото: Instagram

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

Потім вона зазначила, що досить багато користувачів їй написали через вбрання-на ній футболка в кольорах українського прапора - це, за її словами, неймовірний тренд.

Нагадаємо, дружина Вови Остапчука розповіла про неприємне відчуття, немов з неї витягли всю душу: "Я теж не залізна"

Як повідомляв "Знай.ua", дружина Вови Остапчука похвалилася новою патріотичною футболкою, не забувши оголити стрункі ніжки: "Повинна це показати"

Знай.ua писав, Володимир Остапчук в одному відео показав наскільки сильна і прекрасна нація українців: "Любов переможе"