Зовсім недавно всесвітньо відомий англійський Виконавець Ед Ширан випустив пісню з несподіваною колаборацією - другий куплет треку виконав український співак Тарас Тополя з групи "Антитіла".

Сам Тарас заявив, що пропозиція надійшла від команди Ед Ширана - це ще один прояв підтримки від народу Великобританії. Музиканти з перших днів війни вступили до лав тероборони. Їм було досить непросто створювати і записувати свою частину в студії. Але ж їх студія Bobina Records була під окупацією.

Ед Ширан і Тарас Тополя з "Антитіл"
Ед Ширан і Тарас Тополя з "Антитіл"

Але зараз трохи не про це - пісню за три дні прослухали вже більше 2,5 мільйонів разів. Хоча її початкова версія була опублікована ще 22 квітня, з іншим виконавцем в колаборації і кліпом, знятим в Києві до війни. Зірка "ВіаГри", дружина Костянтина Меладзе Віра Брежнєва теж не залишилася осторонь. У Stories вона опублікувала посилання на пісню і потім додала кілька своїх думок.

Віра Брежнєва, скріншот: Instagram Stories
Віра Брежнєва, скріншот: Instagram Stories

Популярні новини зараз
Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Обличчя заросло волоссям: 26-річна африканка раптово перестала голитися і отримала вау-ефект Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

"Якщо ви не перейшли за посиланням в минулому сторі і не подивилися повністю відео - зробіть це. Це дуже круто! Спасибі всім творцям", - написала Віра Брежнєва.

Віра Брежнєва, скріншот: Instagram Stories
Віра Брежнєва, скріншот: Instagram Stories

Нагадаємо, дружина Меладзе Віра Брежнєва розридалася після обстрілів України: "Постійно Маріуполь, знову Київ"

Як повідомляв "Знай.ua", Валерій Меладзе, який просив зупинити війну, не відмовився від вечірок: 50 тисяч гонорару і Бізнес-клас

Знай.ua писав, "Я теж українка": дочка Віри Брежнєвої згадала Хрещатик і захлинулася болем, в перемозі впевнена