Співак Melovin багатьом запам'ятався участю в останньому сезоні шоу "Танці з зірками", на якому він був разом з Єлизаветою Русиною, з якою у них згодом зав'язалися тісні стосунки.

Зараз в ефірі телепередачі "Зірковий шлях" він дав інтерв'ю, в ході якого розповів про стосунки з цією танцівницею, про перехід на українську мову і чому він засуджує Наталію Могилевську.

Скрін з instagram Melovin
Скрін з instagram Melovin

- Як ти взагалі ставишся до своїх колег, які продовжують писати російською, виступати по світу російською, давати концерти?

- Знаєш, я сидів і думав... начебто так, у російськомовних артистів немає іншого матеріалу. З іншого боку - зараз пропагувати мову окупанта у світі від України - це дуже дивна штука. Засуджувати я точно не збираюся, я не володію повною інформацією, навіщо ця людина це робить. Мені здається це недоречно зовсім.

Популярні новини зараз
Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї
Показати ще

- А коли закінчиться війна, чи залишаться ці подвійні стандарти? Наскільки швидко ми можемо забути те, що зараз відбувається?

- Я все одно іноді спілкуюся з батьками і друзями, з якими завжди спілкувався російською мовою. Але сам іноді ловлю себе на моментах, коли телефоную друзям і починаю говорити українською мовою. Скажи мені, ти хочеш, щоб у нас була ще одна мова? І щоб він був офіційним, як говорила Наталія Могилевська? Це взагалі п*здець. Як так взагалі можна перекрутити у себе в голові, щоб озвучити під час війни думку, що тут в Україні друга державна мова - мова агресора. Наташа, що ти пила?

Нагадаємо, Melovin дозволив молодій буренці облизнути свої пальці, не посоромившись поруч стоїть Соломії Вітвіцької

Як повідомляв "Знай.ua", Melovin пригрозив Оксані Марченко розкрити правду на всю Україну: "Пора розповісти, чому я плакав"

Знай.ua писав, Melovin зустрів свої 25 під звуки повітряної тривоги-довелося міняти плани: "Ніколи не міг подумати"