Дочка онкохворої Анастасії Заворотнюк Анна часто радує шанувальників будь-якими публікаціями на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 210 тисяч осіб.

Дівчина жодного разу навіть не спробувала розповісти фанатам правду про війну в Україні... замість цього вона вибрала спекотне сонечко в Дубаї і відпочинок в рідній Росії, бо тепер для них відкритий тільки Внутрішній туризм і перельоти в деякі країни світу.

Анна Заворотнюк, фото з instagram
Анна Заворотнюк, фото з instagram

Цього разу вона спробувала знайти виправдання тому, що тепер їм ніде подорожувати і навіть знайти в цьому плюси. Нібито росіяни мало знайомі з "красою" їхньої батьківщини, де у багатьох людей немає централізованої каналізації та унітазів.

Анна Заворотнюк. Instagram/anna_zavorotnyuk
Анна Заворотнюк. Instagram/anna_zavorotnyuk

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

"Безмежні поля, луки, річки і дивовижні люди. Ця поїздка відкрила для мене іншу сторону Росії. Ці чудові пейзажі, гріють нашу душу і наповнюють нас натхненням. Плес це дивовижне місце і напевно, не випадково Левітан був зачарований красою цього міста. І велика частина його творчості, пов'язана саме з Плесом, він створив тут приголомшливі картини, справжні шедеври, якими ми захоплюємося", - пише вона в публікації.

Нагадаємо, дочка Анастасії Заворотнюк після Великодня зникла з Москви, знайшли з бубликом у роті біля Волги: "Дихати.. Це щось..."

Як повідомляв "Знай.ua", друг Ані Лорак Сергій Лазарєв після підтримки України став говорити за методичками Путіна: "Неймовірна злість"

Знай.ua писав, дочка Анастасії Заворотнюк кинула маму в Росії і втекла в Дубай: оселилася в розкішному номері