Українська співачка Оля Полякова разом з телеведучою Машею Єфросиніною вирушили до Німеччини, де влаштували благодійний вечір. Кадри з їх виступу Полякова опублікувала в сторіс на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Поки в Україні йде війна багато зірок працюють на благо країни, влаштовуючи благодійні концерти, щоб зібрати кошти для армії, а також мирних жителів, які постраждали від російської агресії.

Оля Полякова. Фото: скрін youtube
Оля Полякова. Фото: скрін youtube

Оля Полякова і Маша Єфросиніна вирушили в німецьке місто Нюрнберг, де відбувся їх благодійний вечір "дорослі дівчатка". На початку на сцену вийшла телеведуча і привітала зал, А за нею пішла Оля Полякова.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Розпочати благодійний вечір Оля Полякова вирішила з пісні, яку зараз співає весь світ, підтримуючи Україну. Зірка виконала "Ой у лузі червона калина" акапельно, без музичного супроводу. Глядачі відреагували дуже емоційно і не припиняли підспівувати співачці.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Дмитро Комаров з "Світ навиворіт" показав, чого не вистачає українцям після зруйнованого Харкова: "Дивлюся...".

Також наш портал писав, Оля Полякова "відійшла" від гімнів на стадіоні, показавши знищення окупантами "Азовсталі": "Безжально луплять".

Крім того, наш портал інформував, Даша Астаф'єва, Маша Єфросиніна, Хіменес-Браво та інші: які зірки України готові віддати все заради перемоги.