Відома українська хореографиня і танцівниця, а також переможниця шоу "Танці з зірками-2018" Ілона Гвоздьова розповіла про ситуацію, яка трапилася з нею та її сином в Італії, куди вони переїхали після широкомасштабного вторгнення росії в Україну.

Про це вона написала у новому пості на особистій сторінці в соцмережі Інстаграм. За словами танцівниці два дні тому у її дитини стався жахливий приступ плачу після якого дитина почала задихатися власною слиною. Хореграфиня надала малюку першу допомогу, проте вночі все повторилося.

"В 1:00 ночі ми з Джанфранко (власник дому, де ми проживаємо) швидко зреагував на прохання моє і ми поїхали на пошуки педіатрії. Ми живемо в містечку #angvillara і тут дитяча лікарня працює лише вдень і лише один раз на тиждень щочетверга з 8:00-13:00, тому спочатку поїхали в Браччано - там лікарі нас не прийняли, бо немає відділення дитячого 🥵, і тільки в 2:00 ночі після рекомендації лікарів нас направили до Bambino Gesu в інше невеличке містечко, яка знаходиться майже за 40 км від нашого проживання 🥵.", - розповіла вона про своє поневіряння. Ілона Гвоздьова

Пост Ілони Гвоздьової, instagram.com/ilonagvozdeva
Пост Ілони Гвоздьової, instagram.com/ilonagvozdeva

Там, на щастя, матір з дитиною змогли прийняти, перевіривши всі необхідні документи. Дитині, за словами Ілони Гвоздьової, зробили тест на Covid, написали діагноз (ларінгіт), назначили курс лікування, написали адреси інших лікарів за потреби, дали ліки на перший день лікування - і все це безкоштовно.

У зв'язку з цим Ілона Гвоздьова вирішила дати поради іншим мамам, які зараз перебувають закордоном з дітьми. Крім того, як зізнається хореографиня, італійські лікарні і лікарі приємно вразили своїм підходом, відношенням, станом приймальних кабінетів, нічним чергуванням і наданням допомоги.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

"Краще наперед зразу дізнатися про всі найближчі відділення лікарень та лікарів і їх час роботи. Відразу зробити медичну страховку хоча б дітям. На всяк випадок мати номери служб taxi. Перед виїздом до лікаря заздалегідь написати текст та перевести його на мову країни, де знаходитесь, щоб максимально точно дати лікарю зрозуміти що з вашою дитиною", - радить танцівниця. Ілона Гвоздьова

Раніше Знай писав, Ілона Гвоздьова з "Танці з зірками" потрапила в халепу в Італії - руки трусяться: "Прийду в себе..."

Також ми писали, Ілона Гвоздьова з "Танців з зірками" засудила Анну Asti за дует з Кіркоровим: "За гроші можна і душу продати"

Нагадаємо, Усик, Гвоздьова, Кондратюк: кому зі знаменитостей окупанти розбомбили будинки