2 травня 2022 року на просторах Youtube з'явилася видозмінена пісня всесвітньо відомого виконавця Еда Ширана, в якій несподівано взяв участь український колектив "Антитіла".

Тарас Тополя за пропозицією з Великобританії виконав другий куплет композиції під назвою "2step". Ми бачимо хлопчика і дівчинку, які через війну змушені танцювати окремо. І поговоримо ми про 11-річну танцівницю Ярославу Нефьодову. Адже Малятко ризикувала життям, щоб знятися в цьому кліпі. Бо його знімали в Києві, тоді як сім'я маленької Українки ще на початку війни проти Росії евакуювалася на захід України.

Ед Ширан і Тарас Тополя з "Антитіл"
Ед Ширан і Тарас Тополя з "Антитіл"

"У кліпі зніматися мені дуже сподобалося, це справжня пригода. Зняли дуже швидко - за півдня, але було трохи страшно, тому що для цього ми на один день повернулися до Києва, і якраз в цей день знову прилетіла російська ракета", - зазначила дівчинка в інтерв'ю.

КП в Україні Ярослава розповіла, що мама сумнівалася і правильно робила, адже в столицю все ще небезпечно повертатися. Однак дівчинка наполягла на своєму і заявила, що це необхідно зробити.

Популярні новини зараз
Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Ярослава з кліпу, скріншот: Youtube
Ярослава з кліпу, скріншот: Youtube

Адже вона професійна бальна танцівниця, займаючись цим з 5 років, досягнувши звання кандидата в майстри спорту України.

"Ви питаєте, які враження залишилися після зйомок з зірками світової величини? Неймовірні! Хотілося б ще раз повторити", - додала Ярослава.

Нагадаємо, дружина Меладзе Віра Брежнєва "наказала" прислухатися до Тараса Тополі і Еду Ширану: "Зробіть це"

Як повідомляв "Знай.ua", Ед Ширан і "Антитіла" випустили кліп на нову версію пісні "2step": про війну, розлуку з коханими і обіцянку повернутися

Знай.ua писав, Пономарьов знайшов спосіб достукатися до українців за допомогою тополі з "Антитіл", Кошового і Ткача: "Дістало ниття"