Одеситка Регіна Тодоренко з усієї сили мовчить про війну в Україні, яку розв'язала армія рф. Її не зачіпають ні вбивства дітей, ні згвалтування маленьких дівчаток, хоча Регіна й мати і вагітна вдруге.

Артітка зізнавалася в своїх інтерв'ю, що тема політика в їх з Владом Топаловим сім'ї - табу. Адже сам екссоліст групи Smash росіянин і явно підтримував режим путіна. Також Тодоренко плакалася в інтерв'ю Ксенії Собчак у 2019 році, що "через ситуацію, що склалася" її чоловік не може познайомитися з її родичами в Одесі.

Але минуло небагато часу і зірка "Орел і Решка" випускає пісню, в якій прощається з мамою і татом в Україні і заявляє, що піде за чоловіком і в пекло.

Про це повідомляв Знай.uа.

Регіна Тодоренко, фото: Instagram
Регіна Тодоренко, фото: Instagram

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Зараз Регіна вагітна вдруге (її страшему сину Михайлу 4 роки) і Тодоренко довго не повідомляла про своє становище. У недавньому інтерв'ю росЗМІ дівчина розповіла, що це не друга вагітність для неї. Зовсім нещодавно вона втратила дитину.

"Боялася зізнатися, так як попередня вагітність не склалася. Я навіть боялася робити тест. А ще боялася втратити роботу, в тому випадку роль. У вагітність падіння і травми дійсно призводять до сумних наслідків",- поділилася ведуча.

Регіна Тодоренко
Регіна Тодоренко

Нагадаємо, що Регіна Тодоренко знову натякнула на дружбу між українцями та росіянами: "Світ зобов'язаний".

Раніше ми повідомляли, що Світлана Тарабарова зреклася від рідної людини і не стрималася через Регіну Тодоренко.