Маша Єфросиніна - відома українська телеведуча, яка зовсім недавно дала інтерв'ю в ефірі телепередачі "Зірковий шлях", в ході якого розповіла про багато речей, включаючи кризу у відносинах, родичів у Криму і дружбу з Олею Поляковою.

Але ми сфокусуємося на питанні прощення громадян Російської Федерації - чи можуть вони його отримувати чи ні за підсумками понад сімдесяти днів повномасштабної війни в Україні.

Єфросиніна і Полякова. Фото: скрін youtube
Єфросиніна і Полякова. Фото: скрін youtube

- Те, що відбувається в Україні - це найкривавіша різанина за 68 днів, за останні століття. Скільки відмиватимуться росіяни за те, що вони росіяни - розуміли вони, не розуміли - це зовсім інше питання. 100 років знадобиться. Якщо щас ніхто не зайде в бункер, не розчохлить пістолет і не скаже: "Ось тобі с*ка від усього російського народу куля проміж очей". Ця людина стане героєм і можливо реабілітує якусь частину росіян в очах світової громадськості.

- А ви думаєте, що якщо не стане Путіна, це вирішить проблему? Дивлячись на той відсоток людей, які його підтримують зараз.

Популярні новини зараз
Пенсії пропонують підняти на 60%: щоб більше не перебиватися копійками Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити Закочуйте рукави – ще доведеться попрацювати: кого з українців не відпустять на пенсію у 2024 році "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня
Показати ще

- Ти знаєш, я думаю, що це питання неактуальне. Я так багато над цим думаю, і ось що думаю. Ми зараз фізично і психологічно не знайдемо і не спроможні дати відповідь на це. Знаєш чому? Тому що, ми страждаємо, йде війна. Станом на зараз, мені здається, що неможливо їх пробачити. Але це я кажу тобі сьогодні.

Маша Єфросиніна, фото: Instagram
Маша Єфросиніна, фото: Instagram

При цьому користувачі в коментарях відразу ж відзначили, що пробачити росіян просто неможливо.

"Пробачила б? А як же тисячі закатованих і знищених дітей і українців? Що вона меле?", "Прощати... Вона взагалі історію України знає?", - пишуть вони.

Нагадаємо, Оля Полякова і Маша Єфросиніна підкорили Нюрнберг неймовірним виконанням знаменитої пісні: "Ой у лузі..."

Як повідомляв "Знай.ua", Оля Полякова "відійшла" від гімнів на стадіоні, показавши знищення окупантами "Азовсталі": "Безжально луплять"

Знай.ua писав, Даша Астаф'єва, Маша Єфросиніна, Хіменес-Браво та інші: які зірки України готові віддати все заради перемоги