Андрій Шевченко-всесвітньо відомий футболіст і екстренер збірної України та італійського клубу "Дженоа".

На жаль, йому не вдалося закріпитися на другому посту хоча б на рік - "Дженоа" відчувала катастрофічні труднощі в італійській Серії А.зараз вона знаходиться на передостанній позиції в турнірній таблиці. З 35 матчів вони зуміли виграти лише три з них, 16 нічийних поєдинків і стільки ж поразок.

Андрій Шевченко, фото: Instagram
Андрій Шевченко, фото: Instagram

Після звільнення Андрій Шевченко більше не займався ні з одним клубом. Хоча були чутки на той рахунок, що він нібито може стати головною фігурою в збірній Польщі. Зараз же з'явилися домисли, на сайті Calciomercato, що українець продовжує спроби закріпитися в італійському футболі і тепер хоче придбати футбольний клуб "Пескара" із серії С. За даними видання, він веде переговори про покупку контрольного пакету акцій і досить близький до того, щоб стати її президентом.

Андрій Шевченко
Андрій Шевченко

Популярні новини зараз
Борги з комуналки призведуть до арешту: як зрозуміти критичну точку Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити
Показати ще

Нинішнім власником "дельфінів" виступає Даніеле Себастьяні, обговорення разом з ним знаходяться на фінальній позначці. Андрій Шевченко навіть представив групу інвесторів, зацікавлених у придбанні даної команди.

Зараз "Пескара" бореться в плей-офф за вихід в Серію Б.

Нагадаємо, Андрій Шевченко розповів, як війна в Україні вплине на футбольну індустрію: "Це великий удар"

Як повідомляв "Знай.ua", "Динамо" Київ попрощався з гравцем, батько якого служить в "ЛНР": по-іншому було не можна

Знай.ua писав, Андрій Шевченко розповів, як допомагає українцям і за що бореться наша нація