Українська актриса і телеведуча, щаслива дружина і мама Ольга Сумська частенько ділиться з шанувальниками новими фото і відео. Цього разу зірка показала знімки 26-річної давності зі свого весілля. Фото вона опублікувала на сторінці в соціальній мережі instagram.

Оля Сумська разом зі своїм чоловіком відзначили 26-ту річницю весілля. Актрису накрила ностальгія і вона поділилася серією яскравих знімків 26-річної давності зі свого весілля.

Ольга Сумська. Фото: Instagram
Ольга Сумська. Фото: Instagram

"26 років разом ... незабутні, хвилюючі, щасливі миті життя ... вітаю тебе", - підписала знімки Ольга Сумська.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки На ТЦК чекає колапс: терміни поставили в глухий кут Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Шанувальники дуже бурхливо зустріли нові знімки і привітали пару з такою значущою датою. Також зірку привітала відома співачка Лілія Ребрик, побажавши парі ще багато років разом.

"Вітаю!!! Ви прекрасні! Ще багато-багато років разом! Під мирним небом в любові...", "вітаю, молодята. Ви прекрасні! Щастя і миру на довгі роки!",- написали користувачі Мережі в коментарях під публікацією зірки.

Коментар. Фото: скріншот instagram
Коментар. Фото: скріншот instagram

Раніше інформаційний портал Знай інформував, що Сергій Притула виконав колосальну роботу для наближення перемоги України: "Завозили навіть в окуповані міста".

Також наш портал повідомляв, подруга Александа Педана Наталія Єжова попросила українців не триматися за майно: "Присутністю квартиру не врятувати".

Крім того, наш портал інформував, зірка "Дизель шоу" Вікторі Булітко надихнулася Олексієм Дурнєвим і написала пісню про росіян і Путіна: "Боже, яке ко***не".