Відома українська співачка, в минулому політична діячка і героїня найромантичнішого реаліті-шоу "Холостячка" Злата Огнєвіч (Інна Бордюг) любить радувати свою віддану аудиторію яскравими публікаціями і цікавими постами в соцмережі Instagram, де за нею стежить понад 490 тисяч чоловік.

Новий відеоролик для Insta Stories Злата Огнєвіч записала стоячи в гримерці, біля великого дзеркала. Співачка перед виходом на сцену вирішила показати аудиторії свій "арсенал", без якого не обходиться жодна її робоча поїздка. Артистка продемонструвала безліч різної косметики, а на питання навіщо їй така величезна кількість, вона відповісти не змогла.

Також перед своїм виступом на благодійному концерті в Сан-Франциско вона висловилася про унікальну рису кожного українця. Злата повідомила, що об'їздила приблизно 34 країни по всьому світу і тому знає про що говорить. За її словами, люди з України бажають розвиватися і викладаються в будь-якій сфері на повну.

Артистка порівняла підхід звукорежисерів до виконання своєї роботи в Україні та Америці. В її рідній країні ці фахівці будуть однаково співпрацювати як з відомими зірками, так і з менш популярними. А ось в США, якщо співачка не є світовою знаменитістю, підхід буде зовсім іншим.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

"Наприклад, в Україні звукорежисер може працювати з артистами як першого ешелону, так і третього і четвертого. Але це не впливає на його професійний рівень. В Америці дещо інакше. Якщо ти не Бейонсе або Бруно Марс, то не факт, що з тобою на концерті буде працювати крутий звукорежисер", - сказала артистка.

Нагадаємо, Злата Огнєвіч зізналася, що у неї почалися психологічні проблеми через війну, Задворний ні при чому: "Це в крові"

Як повідомляв Знай.uа, Злата Огневич на шляху в США опинилася одна на залізниці з великою валізою: "Це просто пекельний піп*ць"

Також портал Знай.uа писав, що Злата Огнєвіч після "зауваження" провідниці поїзда про її худорлявість розповіла про те, що майже не їсть через стрес: "Потрібно багато сил"