Відома українська співачка, в минулому політична діячка і героїня найромантичнішого реаліті-шоу "Холостячка" Злата Огнєвіч (Інна Бордюг) любить радувати свою віддану аудиторію яскравими публікаціями і цікавими постами в соцмережі Instagram, де за нею стежить понад 490 тисяч чоловік.

Цього разу Злата Огнєвіч вирішила влаштувати в Insta Stories рубрику питання-відповідь і поспілкуватися зі своїми численними шанувальниками. Артистка попередила, що вибере 10 найдивніших питань. Віддані фанати знають, що дівчина є тією ще екстремалкою і великою мандрівницею, а також її з дитинства ваблять гори, тому поцікавилися, на яку вершину вона планує піднятися відразу після закінчення війни, яку розв'язала росія.

Злата Огнєвіч, фото: Instagram
Злата Огнєвіч, фото: Instagram

Співачка зазначила, що таке питання зовсім не дивне, але відгукується неймовірною теплотою в її душі, тому вона все ж вирішила відповісти. Першою підкореною нею вершиною після війни стане Кіліманджаро - найвищий, потенційно активний стратовулкан Африки, висота якого становить 5895 метрів над рівнем моря. Дівчина розповіла про плани з великим натхненням і трепетом, тому можна припустити, що її наміри вельми серйозні.

"Гори ванлав", - додала артистка.

Популярні новини зараз
Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок
Показати ще

Нагадаємо, екс-"Холостячка" Злата Огнєвіч знайшла красеня, ніхто не робив з нею нічого подібного: "Унікальний"

Як повідомляв Знай.uа, "Холостячка" Злата Огнєвіч наїхала на Верещук через евакуацію мирних з "Азовсталі": ""е п*здець, як?"

Також портал Знай.uа писав, що Злата Огнєвіч вмазала Ані Лорак по повній: "Вона дерево, пташки прилітають, різним займаються"