За час роботи над спільним проктом "Взрослые девочки" Маша Єфросініна та Оля Полякова встигли подружитися. Однак, коли в Україну прийшла війна вони майже перестали спілкуватися та зовсім не бачилися через те, що кожна з них намагалася врятувати дітей та займалася благодійністю.

Однак, Єфросініна та Полякова вирішили зробили спільний благодійний вечір у Німеччині, саме там подруги вперше зустрілися за час повномасштабного вторгнення. Під час благодійного виступу знаменитості навіть відродили проект "Взрослые девочки", але дещо у новому форматі.

Звісно ж знамениті красуні не могли не зробити знімок на пам'ять. На фото Полякова позувала у вечірній сукні з золотистими вставками, а яскравим акцентом стали червоні губи. Натомість Маша Єфросініна одягла жовтий костюм з білими елементами та зробила ніжний макіяж.

Маша Єфросініна та Оля Полякова, скріншот
Маша Єфросініна та Оля Полякова, скріншот

Цим знімком вони ще й вирішили підтримати флешмоб знаменитої телеведучої, яка закликала українських дівчат робити гарні знімки для воїнів ЗСУ, аби вони нас бачили щасливими та усміхненими.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

"Тож, хлопці, якщо ви дійсно краще почуваєтесь, коли бачити українських жінок не заплаканими та не зачуханими, то ловіть нас з Королевою «при повному параді» - для нас же це буде сильна мотивація частіше підводити очі💙💛", - зазначила Маша Єфросініна.

Нагадаємо, Оля Полякова і Маша Єфросиніна підкорили Нюрнберг неймовірним виконанням знаменитої пісні: "Ой у лузі..."

Також Знай писав, Оля Полякова знайшла свою "любов" в Європі, красуючись з Машею Єфросиніною перед камерою: "Так сумую"

Раніше Знай повідомляв, Маша Єфросиніна допустила прощення росіян після війни: "Вона історію знає?"