Популярна українська співачка, радіоведуча і кума артиста Дзідзьо Оля Цибульська любить радувати значну армію шанувальників різними постами в соцмережі Instagram, де за нею стежить понад 780 тисяч людей.

Цього разу Оля Цибульська записала розмовну Insta Stories, але таким тихим голосом, що ледь можна розібрати сенс її слів. Як пояснила співачка, її "змусив" заговорити пошепки якийсь чоловік, який спав біля неї. Судячи з усього, вона мала на увазі свого сина Нестора, з яким вона нещодавно розміщувала відеоролики. Пізніше вона навіть показала свого сплячого янголятка на камеру.

Скріншот з Insta Stories, Оля Цибульська
Скріншот з Insta Stories, Оля Цибульська

Цибульська розповіла про те, що її переслідує дивне відчуття, через яке вона не хоче прокидатися. Пов'язано це з тим, що зараз вона знаходиться в тихому і безпечному місці, далеко від пострілів і регулярних вибухів, тому і спиться її набагато спокійніше. Також до неї приходять хороші сни, які вона мріє побачити в реальності. У наступній Insta Stories вона жартівливо нагадала своїм шанувальникам про початок травня місяця, що так непомітно підкрався.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Нагадаємо, Оля Цибульська під час війни виконала мрію свого чоловіка, чекали сім років: "Такими цінними стали всі плани"

Як повідомляв Знай.uа, Оля Цибульська зізналася, що від окупантів у неї навіть почалася алергія: "Почало нудити"

Також портал Знай.uа писав, що Оля Цибульська, сидячи в курнику розповіла, де знаходить в собі сили жити далі: "Від повної апатії до істерики"