З перших днів війни співак Макс Барських робить все аби підтримати українців та допомогти рідній країні. Він займається волонтерством, записав зворушливу пісню про Україну та навіть взяв до рук зброю аби захищати рідну землю.

У інтерв'ю для американського видання Rolling Stone Макс Барських зізнався, що він дуже вірить у перемогу України. Все через те, що українці дуже свободолюбива нація, яка ніколи не погодиться "бути рабами".

Макс Барських переконаний, що Україна буде чинити опір російським окупантам стільки скільки це буде потрібно для нашої перемоги над загарбниками.

Макс Барських, скрін з instagram
Макс Барських, скрін з instagram

Якби важко не було, українці ніколи не здадуться, адже вони чітко розуміють, що борються за свою свободу незалежність та рідну країну. Саме тому вони не відступлять.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми
Показати ще

"Українці ніколи б не погодились бути рабами. Я вірив, що ми будемо чинити опір. Ми думали, що боротися з ними буде важко, але потім ми бачимо, що продовжуємо знищувати їхню військову техніку. Тому я вірю, знаю точно, що Україна переможе!", — Макс Барських в інтерв'ю американським журналістам.

Нагадаємо, Макс Барських захопився силою ЗСУ, увічнивши їх подвиг у пісні: "Слава нашим пацанам".

Раніше портал Знай писав, українці показали, як змінився Макс Барських з початку війни: зі стильного хлопчика у відважного бійця ЗСУ.

Також портал Знай повідомляв, Макс Барських поставив на місце російських пропагандистів через наклеп про нього: "Проблеми з розумовими процесами".