Відомий український виконавець Макс Барських (справжнє ім'я - Микола Бортник), який практично відразу заявив про свою громадянську позицію і зараз захищає рідну країну в лавах ЗСУ, не боячись російських окупантів, завоював симпатію і повагу багатьох шанувальників і зірок.

На одній з фан-сторінок Макса Барських в соцмережі Instagram з'явився цікавий відеоролик, який повністю показує неймовірне перетворення артиста з великої зірки в відважного бійця ЗСУ. У відео є кадри з його недавніх звернень, де він говорить на камеру, сидячи у військовій формі, і нарізки з різних зйомок і кліпів. Те, як сильно змінився образ Макса Барських, його мета і поведінка дуже захоплює.

Макс Барських прийняв важливе для себе рішення ще в квітні місяці, а до цього допомагав військовослужбовцям своїми силами.

"З завтрашнього дня починаю навчання. Хто б міг уявити? Місяць тому все, що було у мене в руках — це мікрофон, але тепер часи змінюються", - розповідав Макс Барських про свою службу в ЗСУ.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Користувачів соцмережі захопила відвага і мужність українського артиста. Також багато хто оцінив нарізку у відеоролику, заявивши, що в ній зібрані всі найяскравіші образи знаменитості.

Коментарі - instagram.com/barskih.music/
Коментарі - instagram.com/barskih.music/

Коментарі - instagram.com/barskih.music/
Коментарі - instagram.com/barskih.music/

Коментарі - instagram.com/barskih.music/
Коментарі - instagram.com/barskih.music/

Нагадаємо, Макс Барських поставив на місце російських пропагандистів через наклеп про нього: "Проблеми з розумовими процесами"

Як повідомляв Знай.uа, Макс Барських захопився силою ЗСУ, увічнивши їх подвиг у пісні: "Слава нашим пацанам"

Також портал Знай.uа писав, що Макс Барських взявся за універсальну зброю, попередивши, що з ЗСУ жарти погані: "Don't f*ck with Ukraine"