Нещодавно в інтерв'ю росЗМІ одеситка Регіна Тодоренко, яка проміняла Україну на чоловіка, зізналася, що втратила дитину від Влада Топалов - у неї стався викидень через падіння.

Про це повідомляв Знай.uа.

Зараз Регіна вагітна знову і через попередню невдачу вони з Топаловим і довго не розповідали про цікаве положення співачки і телеведучої.

Регіна Тодоренко, фото Знай.uа
Регіна Тодоренко, фото Знай.uа

Втрата дитини - драма і трагедія для будь-якої сім'ї. Досі невідомо, як відреагував сам екссоліст гурту Smash на викидень, але по його Instagram можна зробити певні висновки.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Варто відзначити, що Влад відключив можливість коментування своїх постів. Не виключено, що це зробилося через українців, які напевно намагалися донести Топалову і росіянам правду про війну в Україні, яку розв'язала рф. Але, як і у випадку зі ЗМІ рф, на сторінці у співака теж не місце правді.

Влад Топалов і Сергій Лазарєв, фото: Instagram
Влад Топалов і Сергій Лазарєв, фото: Instagram

Один з останніх постів чоловіка Регіни Тодоренко - кадр з оголеним торсом у стилі Тарзана (Сергія Глушка), який, до слова, яро підтримує режим путіна.

"Мій ранковий план:
4:5-5:0 підйом. Залежно від з'їденого на ніч і кількості натискань "снууууууззззз".
5:00-6:00 - читання, медитація (ні хріна не виходить😑 😏) фокус на день, ведення журналу, записую думки, і всяка така хрінь.
6:00-7:00 спорт. Або біг, або легкий фітнес вдома. Готування сніданку молодшому.
7:00-підйом Мішаньки. Його ранкові ритуали з ним. О 8 виїзд в садок)
А далі - " let the stress begin"(англ.нехай стрес почнеться)", - так підписав фото співак.

Пост Влада Топалова
Пост Влада Топалова

Виходячи з цього можна зробити висновок, що старшою дитиною пари Михайлом, займається саме Топалов. Можливо, Регіна не може це робити через стрес після викидня і настанням нової вагітності, а може бути - через завантаженість на роботі.

Останній пост Топалова був опублікований 6 травня і там артист привітав усіх з наступаючим святом (9 травня, судячи з усього) і порадів гарній погоді в росії.

Пост Влада Топалова
Пост Влада Топалова

Нагадаємо, що Регіна Тодоренко знову натякнула на дружбу між українцями та росіянами: "Світ зобов'язаний".

Раніше ми повідомляли, що Світлана Тарабарова зреклася від рідної людини і не стрималася через Регіну Тодоренко.