Молода дружина відомого телеведучого українських шоу "Співають всі!" і "Маска" на телеканалі "Україна" Володимира Остапчука має чималеньку аудиторію в соцмережі і частенько розповідає фанатам про особисте життя, присвячуючи їх в цікаві подробиці. На Христину Горняк в Instagram підписано понад 100 тисяч осіб.

Христина Горняк поділилася своїми успіхами з гуманітарною допомогою для нужденних українців. Як відомо, дружина Остапчука своїми силами і за власні кошти закуповує необхідне і відправляє українським сім'ям, які опинилися в скрутному становищі.

Христина Горняк, фото з Instagram
Христина Горняк, фото з Instagram

Дівчина в Insta Stories повідомила, що вже встигла сходити на пошту і відправити кілька посилок з дитячими речами. Вона також була на складі благодійної організації "Срібна земля" і зазначила, що речей для дівчаток набагато більше, значить і їх кількість перевершує.

Дружину Остапчука це сильно здивувало і вона закликала жінок народжувати і хлопчиків теж, виховуючи їх як справжніх чоловіків і козаків. А можливо, сказані слова вона приписала і до себе.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

"То що, потрібно і хлопчиків нам народжувати, козаків", - сказала Христина Горняк.

Нагадаємо, дружина Вови Остапчука розповіла про неприємне відчуття, немов з неї витягли всю душу: "Я теж не залізна"

Як повідомляв Знай.uа, дружина Вови Остапчука похвалилася новою патріотичною футболкою, не забувши оголити стрункі ніжки: "Повинна це показати"

Також портал Знай.uа писав, що Володимир Остапчук в одному відео показав наскільки сильна і прекрасна нація українців: "Любов переможе"