Юлія Саніна - солістка рок-гурту The Hardkiss, яка зараз займається потужною підтримкою простих громадян і воїнів ЗСУ закордоном.

Вона їздить по різних містах, дає благодійні концерти, включаючи виступи перед товариськими матчами проти київського "Динамо" і донецького "Шахтаря".

Фото з instagram Юлії Саніної
Фото з instagram Юлії Саніної

Зараз вона була змушена повідомити фанатам погану новину. І почала вона з того, які руйнування приносить війна, крім втрачених людських життів, міст і планів.

"Кожен українець так чи інакше постраждав від російського вторгнення... Нам важко далося це повідомлення, але у нас немає іншого вибору. Наш концерт, який мав відбутися 18 червня на НСК "Олімпійський", переноситься. Нову дату шоу ми зможемо оголосити після припинення воєнного стану", - повідомляє Юлія Саніна.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Тим не менш, вона продовжує дивитися на речі з неймовірним позитивом і вірою в перемогу України проти рашистів. Вона вірить, що в найближчому майбутньому знайдеться мирний день, в ході якого The Hardkiss зустрінуться зі своїми фанатами.

Юлія Саніна, фото: Instagram
Юлія Саніна, фото: Instagram

Вони навіть готові відповісти на всі питання, що цікавлять шанувальників, в порядку черги, але ймовірно з невеликою затримкою.

Нагадаємо, Юлія Саніна з The Hardkiss об'єдналася з Джамалою і Машею Єфросиніною заради України: "Життєво важливий"

Як повідомляв "Знай.ua", Юлія Саніна з The Hardkiss нагадала "визволителям" їх тяжку долю: "Прийшов проросте"

Знай.ua писав, Юлія Саніна з "The Hardkiss" вперше за всю кар'єру виконала гімн України: "Перед очима розстріляна шапочка хлопчика"