Тарас Тополя - відомий український виконавець, соліст групи "Антитіла", який зовсім недавно опинився в Харкові з гуманітарною допомогою для простих громадян.

Згодом він дозволив собі написати цілий текст про поїздку в Харківську область, проте "ляпнув зайвого" і видалив публікацію, яку інтернет все ж запам'ятав. У ньому він зазначив, що Харків є досить молодим по духу і досить "проукраїнським" містом. Тим не менш, в ньому, за його словами, залишаються люди, які чекають "русский мир".

Тарас Тополя, фото: Instagram
Тарас Тополя, фото: Instagram

Він пов'язав це з тим, що, прогулюючись по місту, від нього відвертаються, не дивляться в очі... придивляючись до київських номерів автомобіля люди, за словами Тараса Тополі, щось між собою емоційно обговорюють. А ще в нещодавно звільненій Черкаській Лозовій вони командою зайшли в один з приватних дворів, де на дверній ручці був російський герб, а в будинку "багато літератури на тему".

Під кінець він торкнувся колективної провини російських людей, але чомусь зазначив, що в Україні людей з "неправильною" думкою теж достатньо.

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Тарас Тополя, скріншот: Instagram Stories
Тарас Тополя, скріншот: Instagram Stories

Буквально через кілька годин знайшлася господиня будинку зі нещасливою ручкою з російським гербом. Вона зазначила, що їхня сім'я - треті господарі будинку. Це зображення було нанесено ще до них, але вони ніколи не звертали на цей герб свою увагу. І через це навіть уявити не могли, що їх сім'ю звинуватять у проросійських настроях... адже в Черкаській Лозовій, за словами цієї жінки, всі душею вболівають за Україну. А книги на російську тему — ящик з радянськими книжками в підвалі.

Новина про Тараса Тополі, скріншот: Telegram
Новина про Тараса Тополі, скріншот: Telegram

Нагадаємо, 11-річна українка ризикувала життям заради кліпу Ед Ширана і тополі з "Антитіл": "Хотілося б повторити"

Як повідомляв "Знай.ua", Ед Ширан і "Антитіла" випустили кліп на нову версію пісні "2step": про війну, розлуку з коханими і обіцянку повернутися

Знай.ua писав, Пономарьов знайшов спосіб достукатися до українців за допомогою тополі з "Антитіл", Кошового і Ткача: "Дістало ниття"