Андрій Бєдняков - популярний український телеведучий, який зробив багато корисного за ці більше двох місяців повномасштабної війни проти Російської Федерації.

Зокрема, він розпродає власну колекцію футболок всесвітньо відомих футболістів, щоб допомагати тим чи іншим категоріям українців. Востаннє це стосувалося вбрання Луки Модрича для допомоги евакуйованим з Маріуполя. При втечі звідти померла його мама, а зараз він дав інтерв'ю славі Дьоміну, в ході якого розповів про ставлення до Насті Івлєєвої і українці Регіні Тодоренко, що продовжує мовчати про жахи війни - його колишнім колегам по "Орлу і решки".

Андрій Бідняков. Фото: скрін youtube
Андрій Бідняков. Фото: скрін youtube

- Ти сказав Олександру Денисову, цитую: "Я вже давно не спілкуюся з Івлєєвою, бо знаю різну Івлєєву". Яка вона, різна Ивлеева?

- Слухайте, ви всі любите перебирати слова, якусь жовту пресу... знати...

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

- Я поясню своє питання. Я зрозумів це так-Івлєєва запостила спочатку голуба собі в Instagram, начебто підтримала Україну. Потім у неї були досить неоднозначні пости і Stories. Це і є та різна Івлєєва, яка хоче і там, і там бути?

- Я відписався від неї, давно не дивився її сторінку. Ми були добрими знайомими, у мене не так багато друзів.

- Якою б однією пропозицією зараз звернувся б до Насті.

- Чому не пишеш, чому не написала жодного разу?

- А якою б однією пропозицією зараз звернувся б до Тодоренка?

- Я хочу звернутися, побажати здоров'я її сім'ї, дітям і новонародженій дитині. Щоб дитина ніколи не чув сирен, і ніколи не чув вибухів.

Нагадаємо, Андрій Бідняков розповів, якою бачить Україну через рік: "Є один шлях"

Як повідомляв "Знай.ua", зірка "Орла і Решки" Настя Івлєєва проміняла підтримку України на голу попу: "Завдяки чому?"

Знай.ua писав, Регіна Тодоренко з "Орел і Решка" втратила дитину від Влада Топалова: "Боялася зізнатися... Не хотіла"