Українська акторка і телеведуча, щаслива дружина і мама Ольга Сумська любить радувати свою значну армію шанувальників різними постами з особистого і професійного життя в соцмережі Instagram, де за нею стежить понад 730 тисяч чоловік.

Ольга Сумська розповіла своїм шанувальникам історію 97-річного ветерана Другої світової війни, який постраждав від жорстокості російських окупантів. Ворожа армія практично повністю знищила його будинок в Харківській області, який після "звільнення" явно став непридатний для життя. Сумська зазначила, що ветеран пройшов війну з 41 по 45 роки з двома контузіями, і колись воював за свою країну поруч з "братами".

"І в страшному сні не уявляв,що онуки тих, з ким він був пліч-о-пліч на полі бою, "привітають" його напередодні 9 травня не квітами, а снарядами…😢" - написала Сумська.

Окупанти розбомбили будинок ветерана, скріншот з відео
Окупанти розбомбили будинок ветерана, скріншот з відео

Сам чоловік в сюжеті показав безліч орденів за відвагу та інші заслуги і зі сльозами на очах розповів, як проживав своє щасливе дитинство в цьому будинку, який нещадно розбомбили окупанти. Донька ветерана теж поділилася, що сталося в момент попадання снаряда в будинок. Спочатку вони почули гучний тріск, потім згасло світло і все почало зсипатися на них зверху. Їх врятував сусід і вони дивом залишилися в живих.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники
Показати ще

"Як моє серце билося... Взагалі, я німий став. Я не міг ні слова сказати. Якби зараз в силах був, я б пішов першим в оборону, стояв би десь, допомагав нашим військам", - заявив ветеран.

Нагадаємо, Ольгу Сумську накрила ностальгія - показала, якою була 26 років тому: "Щасливі миті"

Як повідомляв Знай.uа, Ольга Сумська звернулася до рідної України словами відомого поета і запропонувала Лілії Ребрик приєднатися: "До сліз"

Також портал Знай.uа писав, що українська Хюррем Ольга Сумська "розчинилася" в пекельній пожежі Києва: "Наш рідний, Господи, захисти"