Відомий український ведучий, зірка Нового каналу і блогер Олександр Педан має значну армію шанувальників, яку частенько радує цікавими постами в соцмережі Instagram, де за ним стежить понад 640 тисяч людей.

Олександр Педан не обійшов стороною Міжнародне свято, присвячене всім матерям, і привітав своїх коханих жінок. У новій публікації артист зазначив, що мами є прикладом сміливості, стійкості і справжньої сили. Адже вони піклуються, народжують і гідно виховують своїх дітей навіть у воєнний час, під постійними обстрілами і погрозами з боку російських окупантів.

Педан розмістив зворушливу сімейну фотографію і подякував своїй мамі Валентину за виховання і за те, що вона робила все можливе, щоб він був щасливий. Також він не забув і про дружину Інну, яка народила йому двох прекрасних дітей, за що він її так сильно любить.

Скріншот з Instagram, Олександр Педан
Скріншот з Instagram, Олександр Педан

Олександр закликав шанувальників привітати своїх матерів в цей прекрасний день і приділити їм хоч трішки уваги, якої вони гідні.

Популярні новини зараз
Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф "Війна в Україні завершиться несподівано" – пророцтво монаха з гори Афон Мобілізація жінок у травні: кому доведеться йти до ТЦК У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося
Показати ще

"Прошу вас обов'язково привітати сьогодні матусь.Найбільший подарунок, який можете їм приділити, - це увага. Відкладіть справи і присвятіть рідним!" - написав Педан.

Користувачі соцмережі оцінили посил артиста і попросили його привітати від них Валентину, а також інших мам, які гідно виховали своїх синів і доньок, що зараз відважно захищають Україну.

Коментарі - instagram.com/pedanos/
Коментарі - instagram.com/pedanos/

Коментарі - instagram.com/pedanos/
Коментарі - instagram.com/pedanos/

Нагадаємо, подруга Олександра Педана Наталія Єжова попросила українців не триматися за майно: "Присутністю квартиру не врятувати"

Як повідомляв Знай.uа, 40-річний колега Притули Педан згадав про історію України і почав її вчити: "Каюсь"

Також портал Знай.uа писав, що Олександр Педан дав пораду, як відволікти дітей від поганих думок під час війни: батькам на замітку