Тіна Кароль - відома українська виконавиця, яка частенько радує шанувальників будь-якими фотографіями і відео на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 1,8 мільйона чоловік.

Зовсім недавно, 28 квітня 2022 року, їй в черговий раз довелося пережити річницю загибелі свого чоловіка, кінопродюсера Євгена Огіра. У неї залишилася дитина від нього-Веніамін. Хлопець навчається у Великобританії і постійно радує свою маму.

Тіна Кароль, фото: Instagram
Тіна Кароль, фото: Instagram

Зараз виконавиця в Stories поділилася цікавим відео з душевною цитатою.

"Саме материнство дає можливість зрозуміти і пізнати унікальну, безкорисливу, чисту і світлу любов дитини до тебе. Це і відкриття. І одкровення. І прозріння одночасно. Моя найважливіша подія, саме доленосне - це мій син. І це моя найкраща пісня, найкращий вірш, найкраща нагорода", - йдеться в публікації.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Тіна Кароль, скріншот: Instagram
Тіна Кароль, скріншот: Instagram

А перед цим вона показувала архівні кадри-8 травня 1945 року. Того дня, о 23: 01, у світі почався мир після капітуляції Німеччини. Володимир Зеленський, показуючи цей ролик, заявив, що одного разу і Україна зуміє відчути цю приємну мить. Але поки потрібно боротися, невідомо скільки-проте зупинятися не можна.

Нагадаємо, Тіна Кароль у Польщі відмовилася відповідати на запитання журналіста російською мовою: "Не лізьте сюди"

Як повідомляв "Знай.ua", Джамала, Тіна Кароль і Слава Камінська: хто із зірок поїхав закордон

Знай.ua писав, Тіна Кароль похвалилася своєю "Джавеліною", українці не можуть приховати захват: "Сувора і хоробра"