Відома українська телеведуча Маша Єфросиніна написала великий текст на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, в якому назвала себе поганою матір'ю - вперше це відчуття прийшло до неї ще місяць тому.

Це пов'язано виключно зі стражданнями її дітей, які проводили щоночі в бомбосховищах. Але Маша до останнього відмовлялася їхати з України в Європу. За її словами - тримав борг перед Батьківщиною.

Маша Єфросініна та Оля Полякова, скріншот
Маша Єфросініна та Оля Полякова, скріншот

Але згодом Маша Єфросиніна взяла себе в руки і прийняла складне рішення. Замість десятків, сотень і тисяч українців, які, за її словами, її потребували, вона вибрала дітей.

"Тільки вони і я - це все, що у мене зараз є: моє перше материнство в абсолюті. 18 років і 7 років вчаться уживатися 24/7, не маючи тепер свого простору. У мене ж нарешті не розповзаються по сковорідці сирники, я призвичаїлася прасувати під час робочих зумов, і знаю, як відіпрати чорні плями з білих шкарпеток (вийшло з п'ятого разу). Наночка стала одночасно і моєю найближчою подругою, і нянею Сашуні, і моїм плечем...", - пише Маша Єфросиніна в публікації.

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Маша Єфросиніна, фото: Instagram
Маша Єфросиніна, фото: Instagram

Вона зазначила, що няня бачила її істерики і стала тим стрижнем, який поступово змушував телеведучу приводити себе в порядок. І більше того, при евакуації Єфросиніна забрала і собаку.

Нагадаємо, Юлія Саніна з The Hardkiss ошелешила українців сумною новиною: "Іншого вибору немає"

Як повідомляв "Знай.ua", Маша Єфросиніна і Оля Полякова "при повному параді" зробили це для воїнів ЗСУ: "Сильна мотивація"

Знай.ua писав, Оля Полякова знайшла свою "любов" в Європі, красуючись з Машею Єфросиніною перед камерою: "Так сумую"