Відома українська співачка, в минулому політична діячка і героїня найромантичнішого реаліті-шоу "Холостячка" Злата Огнєвіч (Інна Бордюг) любить радувати свою віддану аудиторію яскравими публікаціями і цікавими постами в соцмережі Instagram, де за нею стежить понад 490 тисяч чоловік.

Як відомо, Злата Огнєвіч вирушила в тур по великих містах США, з метою виступити на благодійних концертах для збору коштів військовим і нужденним. Співачка вже заспівала для жителів Сан-Франциско і ось недавно закінчився її виступ в Сіетлі.

Артистка показала кадри, зняті вже після концерту. Хлопець підліткового віку підбіг до сцени, щоб сфотографуватися з українською знаменитістю. Злата потиснула йому руку і сказала пару теплих слів про те, як вона рада його бачити. Також співачка повідомила, що хлопчик на ім'я Ем спеціально приїхав на її концерт з Індонезії.

Більш того, на виступ улюбленої співачки він прийшов з жовто-синім прапором, щоб підтримати Україну і її народ. Огнєвіч розчулив його вчинок і вона закликала всіх робити так, як Ем.

Популярні новини зараз
З'ясовуватимуть після конфіскації: адвокат розповів, як "забиратимуть" авто на користь ЗСУ Фанати засудили Могилевську за заохочення доньки: "Не зробили висновків..." Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати Тіна Кароль пішла у відрив без одягу та зі склянкою: "Я зцілюю себе"
Показати ще

Скріншот з Insta Stories, Злата Огневич
Скріншот з Insta Stories, Злата Огневич

Нагадаємо, Злата Огнєвіч зізналася, що в Україні до неї ставляться краще, ніж в Америці: "Якщо ти не Бейонсе або Бруно Марс..."

Як повідомляв Знай.uа, Злата Огнєвіч і Оля Полякова зажадали термінової евакуації українців з "Азовсталі": "Ситуація в Маріуполі вкрай критична"

Також портал Знай.uа писав, що Злата Огнєвіч зізналася, що у неї почалися психологічні проблеми через війну, Задворний ні при чому: "Це в крові"