Відома українська співачка, в минулому політична діячка і героїня найромантичнішого реаліті-шоу "Холостячка" Злата Огнєвіч (Інна Бордюг) любить радувати свою віддану аудиторію яскравими публікаціями і цікавими постами в соцмережі Instagram, де за нею стежить понад 490 тисяч чоловік.

Злата Огнєвіч розмістила декілька Insta Stories з вагона поїзда "Укрзалізниці" і вокзалу. Артистка повідомила, що вона прямує до США і шлях їй буде довгим. З якою метою співачка вирішила виїхати, вона поки не повідомила, але швидше за все, справа в її виступах на благодійних концертах. Адже дівчина, як і інші українські знаменитості, всіляко підтримує рідну країну, військових і постраждалих мирних жителів.

Скріншот з Insta Stories, Злата Огневич
Скріншот з Insta Stories, Злата Огневич

Злата повідомила, що у вагоні зустріла знайому провідницю. Артистка часто подорожує, тому це не дивно. Жінка зазначила, що Огнєвіч досить сильно схудла. Сама співачка зізналася, що вона дійсно скинула вагу через стрес від подій, що відбуваються в Україні. Вона сказала, що їсть максимум двічі на день і більше не може.

"Я досі відчуваю стрес великий всередині і мені досі потрібно багато сил, щоб з цим всім справлятися", - поділилася артистка.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам призначають нові виплати: хто має право на грошову допомогу В Україні оновили правила для виїзду за кордон Обійдемося без гарячих бутербродів: українцям доведеться по-новому платити за сир Газовики виписують штрафи на десятки тисяч гривень: кому зі споживачів готувати гаманці
Показати ще

Нагадаємо, Злату Огнєвіч знову тероризує той переслідувач, якого в січні затримала поліція: побажав гарного дня, а після обізвав дурепою

Як повідомляв Знай.uа, Злата Огнєвіч зізналася, що планує підкорити відразу після закінчення війни: Андрію Задворному таке і не снилося

Також портал Знай.uа писав, що Злата Огнєвіч вмазала Ані Лорак по повній: "Вона дерево, пташки прилітають, різним займаються"