Відомий український телеведучий Андрій Бедняков, який став популярним завдяки програмі "Орел і решка", є активним користувачем соцмережі Instagram. Артист має безліч шанувальників серед глядачів і підписників, число яких вже перевищило 1,5 мільйона.

Цього разу Андрій Бедняков розповів, наскільки ж різне ставлення росіян і українців до Дня Перемоги, який щорічно відзначають 9 травня в багатьох країнах світу. Артист заявив, що для нього особисто це не привід для свята або проведення урочистих парадів та інших заходів, як це прийнято в містах росії. У цей день він вшановує пам'ять і сумує за тими, хто віддав свої життя заради перемоги і повалення нацистської Німеччини.

"Що для мене 9 травня? Свято, під час якого потрібно кричати і пити? Ні. Це день пам'яті і день скорботи за тими, хто віддав свої життя, щоб перемогти величезне ЗЛО", - написав Бідняков.

На додаток він розмістив два відеоролика. Перший був знятий в його рідному Маріуполі. На опублікованих кадрах маленький хлопчик катається на гойдалках у дворі будинку, який до приходу російської армії був цілий і неушкоджений, і там жили люди. Тепер же, від будівлі залишилися одні стіни і суцільна розруха.

Скріншот з Instagram, Андрій Бедняков
Скріншот з Instagram, Андрій Бедняков

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

На другому відео можна споглядати свято росіян, які після бомбардування українських міст радісно кричать "ура".

"Як вони дивляться на те, що відбувається зараз? Я не знаю. Я знаю тільки те, що у мене з'явилося багато чого, що не вкладається в моїй голові. Ці два відео, як на мене, ідеально показують 9 травня... це Маріуполь. Розбомбити місто, а потім покричати "ура, ура". 9 травня - це "не можемо повторити", а "Ніколи знову". І потрібно до цього прагнути", - підсумував артист.

Нагадавши, Андрій Бедняков розповів, якою бачить Україну через рік: "Є один шлях"

Як повідомляв Знай.uа, Андрій Бедняков знайшов, що сказати колегам по "Орлу і решці" Івлєєвій і Тодоренко після викидня: "Щоб дитина..."

Також портал Знай.uа писав, що Андрій Бедняков розповів про долю свого знайомого з Маріуполя: був шанувальником "руского міра", але залишився ні з чим